• Ga je met ons op kamp?

Stichting Kinderdiabetes organiseert van 28 mei - 1 juni 2018 het jaarlijkse kinderkamp dat geen enkel kind tussen de 8 en 12 jaar wil mislopen! Een week lang met leeftijdsgenootjes op avontuur in Zeeland, die niet gek opkijken van een prikpen en snappen dat je wilt weten hoeveel koolhydraten er gemoeid zijn met een broodje gezond. 5 hele dagen ben je samen met leeftijdsgenoten die ook diabetes hebben. Het kamp wordt gehouden bij 'De Schouwsche Boer' in Burgh-Haamstede. Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken: de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland!

• Let op! Het kamp vol! Aanmelden is niet meer mogelijk!

We hebben in een hele korte tijd ontzettend veel aanmeldingen binnen gekregen. Het maximaal aantal kinderen dat mee kan is daardoor al  bereikt.

• Meer info?

Wil je eerst met onze diabetesverpleegkundige spreken, voor je je kind opgeeft voor dit kamp? Dat kan natuurlijk.

Stuur je vraag naar kamp@stichtingkinderdiabetes.nl en Ed Vader neemt contact met je op!