• Dit event is voorbij.

Dansworkshop Hip-Hop GAAT NIET DOOR!

25 februari 2019 van 10:15 tot en met 13:00

Gratis

Hou jij van dansen en kunnen je voeten niet stil staan op de beat? Dan is deze workshop wat voor jou!

In de voorjaarsvakantie organiseert SKD Midden samen met Dansschool D’joy een workshop Hip-Hop voor jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar.

Heb je diabetes type 1, vind je het leuk andere jongeren uit de regio te ontmoeten die ook DT1 hebben en houd je van dansen?

HELAAS GAAT DEZE ACTIVITEIT NIET DOOR!
Houdt de agenda in de gaten voor meer activiteiten later dit jaar.

Datum:
25 februari 2019