Dansworkshop Hip-Hop

25 februari 2019 van 10:15 tot en met 13:00

Gratis

Hou jij van dansen en kunnen je voeten niet stil staan op de beat? Dan is deze workshop wat voor jou!

In de voorjaarsvakantie organiseert SKD Midden samen met Dansschool D’joy een workshop Hip-Hop voor jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar.

Heb je diabetes type 1, vind je het leuk andere jongeren uit de regio te ontmoeten die ook DT1 hebben en houd je van dansen? Aarzel dan niet en MELD JE HIER AAN!

Aanmelden kan tot 15 februari 2019.

Datum:
25 februari 2019