• Dit evenement is voorbij.

Escape Hotel 013: kun jij ontsnappen?

26 september 2021 van 13:00 tot en met 16:00

Kom het proberen op zondag 26 september!

Escape Hotel 013 is geen gewone escaperoom, maar een compleet escape-hotel met meerdere verdiepingen. Check in, werk samen en puzzel je een weg naar de uitgang… Durf jij de uitdaging aan?

We gaan op zondag 26 september met een groep van maximaal 18 personen. Na afloop drinken we nog gezellig samen een drankje in een café in de buurt.

• Wanneer: zondag 26 september
  • Waar: Tilburg
  • Start activiteit: 13.15 uur
  • Duur activiteit: 2,5 uur
  • Voor wie: 14-18 jaar
  • Vrijwilligers: er zijn genoeg vrijwilligers van de stichting aanwezig die ervaring hebben met dt1. Zij gaan niet mee de escaperoom in, maar zullen de groep vanuit de controlroom in de gaten houden. Als het nodig is, kun je de escaperoom op elk moment verlaten.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Er is een beperkt aan plaatsen, dus meld je snel aan. Na aanmelding ontvang je nadere info. Heb je vragen over deze activiteit? Stuur dan een mail naar activiteitenbrabantoost@stichtingkinderdiabetes.nl

Datum:
26 september 2021