• Dit evenement is voorbij.

Kom klimmen of ga op expeditie in Omnium Goes

9 november 2019 van 10:30 tot en met 15:00

Heb je zin om te klimmen of om op expeditie te gaan in het tropisch bos of om te speuren naar dieren? In het tropisch bos vind je 350 planten, kleine reptielen en vogels en er is nog veel meer te zien, verder is eer een klimwand van 10 meter hoog en zijn er 7 verschillende klimroutes.
Het programma ziet er als volgt uit:

• 10.30 uur Ontvangst in het Paviljoen
  • 11.00 uur Start ochtendprogramma waarbij de ene helft van de groep kinderen gaat klimmen en de andere helft op expeditie gaat in het Tropisch bos. Deze activiteiten zijn gericht op kinderen vanaf 7 jaar
  • 11:00 uur Speciaal voor de kinderen van 4 tot 7 jaar of kinderen die niet willen klimmen, organiseren we een aangepaste expeditie waarbij het speuren naar de dieren in het Tropisch bos centraal staat
  • 12.00 – 12.45 uur Voor alle kinderen een lunch met frietjesbuffet (bestaande uit friet, snacks, sausjes, en iets te drinken)

De kinderen uit de groep 4 tot 7 jaar worden door hun ouders om 12.45 opgehaald.

• 14.30 uur Gezamenlijke afsluiting in het Paviljoen

Lijkt je deze activiteit leuk? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Datum:
9 november 2019