• Dit evenement is voorbij.

Playdate voor de kleintjes!

25 september 2021

Heb jij een peuter of kleuter met diabetes? Dan is deze playdate dé kans om andere ‘suiker-ouders’ in jouw regio te ontmoeten. De kinderen kunnen een middag lekker spelen met leeftijdsgenootjes die ook diabetes hebben. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig die ervaring hebben met dt1. Zij houden de kleintjes goed in de gaten.
Ondertussen heb jij tijd om koffie te drinken met andere ouders, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

• Wanneer: zaterdag 25 september
  • Waar: in Riel en Rosmalen
  • Start activiteit: in Rosmalen om 11.00 uur, in Riel om 15.00 uur
  • Duur activiteit: 2 uur