• Dit evenement is voorbij.

Polsstokverspringen / Fierljeppen

25 mei 2019 van 10:15 tot en met 14:00

UPDATE: Deze clinic gaat door omstandigheden niet door op 25 mei.
De betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd. We gaan op zoek naar een nieuwe datum.

Lijkt het je leuk om zelf ook eens te Fierljeppen, dat kan!

SKD midden organiseert samen met de Polsstokvereniging Polsbroekerdam een clinic* op zaterdag 25 mei om 10:30 uur.

Bij deze clinic leer je de basistechniek van de sport en mag je proberen om zelf ook over het water te springen. Bij de jeugdschans is water 5 meter breed. De wat oudere springers of personen die het erg goed doen mogen nog een stapje verder als ze willen en mogen over de grote schans waar het water 9 meter breed is.

De clinic wordt begeleid door ervaren springers en trainers.

We sluiten af met een lekkere pannenkoek bij Pannenkoekenhuis Midden op ’t Landt in Benschop.

Ben je minimaal 10 jaar, heb je diabetes type 1 en durf je de sprong te wagen? Aarzel dan niet en MELD JE HIER AAN!
Aanmelden kan tot en met 5 mei 2019.

*deelname is op eigen risico
BIJ REGEN GAAT DE CLINIC NIET DOOR!

disclaimer
Bij afmeldingen minder dan 24 uur van tevoren of bij no show zijn wij helaas genoodzaakt om gemaakte kosten in rekening te brengen zodat we activiteiten als deze gratis kunnen blijven aanbieden.

Datum:
25 mei 2019