• Dit event is voorbij.

Première Safely In The Rainbow

7 april 2018 van 14:30 tot en met 18:00

Op 7 april 2018 presenteert Stichting KinderDiabetes de film ‘Safely In The Rainbow’.

Naast de première van deze film biedt de stichting ook een symposium aan met sporter en spreker Bas van de Goor aan. Ook Lydia Braakman (zorgeloos met diabetes naar school) en Agnes Clement (D-Support) geven acte de présence tijdens deze dag.

Inschrijven voor deze dag is gewenst via de link >>

Datum:
7 april 2018