• Dit event is voorbij.

Schaatsen in de kerstvakantie

3 januari 2019 van 13:00 tot en met 16:00

Schaatsen op de Vechtse Banen

Kom je ook schaatsen in de kerstvakantie?

Ben je tussen de 6 en 16 jaar en kan je ook niet stil zitten… Dan ben jij degene die we zoeken!

Op donderdag 3 januari 2019 gaan we met Stichting Kinderdiabetes Utrecht lekker schaatsen op de De Vechtsebanen in Utrecht. Lijkt het je leuk om te komen, meldt je dan aan.

Heb je eigen schaatsen, neem ze dan mee!
Heb je zelf geen schaatsen, geen probleem dan huren we ze (beschikbare maten: 25 t/m 48).

Verder is het dragen van handschoenen verplicht en wordt het dragen van een muts of helm aanbevolen. Zonder handschoenen mag je het ijs niet op!

De activiteit zal worden begeleidt door onze vrijwilligers en een diabetesverpleegkundige van Diabetes Centraal.

MELD JE HIER AAN!
Aanmelden kan tot 20 december 2018. We hebben plek voor ongeveer 20 kinderen (vol=vol)

Datum:
3 januari 2019