• Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging webinar ‘De toekomst van diabetes’

6 september 2020 van 11:00 tot en met 12:15

Gratis

Wat laten de nieuwste diabetesonderzoeken zien, wat kunnen we van de toekomst verwachten en hoe kunnen we dit nu al in de praktijk toepassen?

Wij nodigen iedereen van harte uit voor het webinar van Stichting KinderDiabetes en Mediq op zondag 6 september. Tijdens het webinar nemen onze gastsprekers u mee in de toekomst van diabetes.

• Diabetesonderzoeker Henk-Jan Aanstoot vertelt over de nieuwste onderzoeksresultaten en laat zien wat we in de toekomst kunnen verwachten
  • Diabetesverpleegkundige Rianne de Kruijf licht toe wat we van al die nieuwe ontwikkelingen al kunnen verwachten in de praktijk van morgen.
  • Ervaringsdeskundige Mariëlle Schoenmakers, moeder van een zoon met diabetes type 1 en initiatiefneemster van 4Kids2Tell, vertelt waar zij in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Het webinar begint om 11.00 uur en duurt ongeveer tot 12.15 uur. Wil je erbij zijn?

AANMELDEN WEBINAR MAIL VOORAF JE VRAGEN

Datum: