• Dit evenement is voorbij.

We gaan lekker klimmen! Ga je mee?

19 september 2021

Heb jij geen hoogtevrees? Kom dan met ons klimmen op zondag 19 september!

We gaan met verschillende groepen naar Klimrijk Brabant in Veldhoven, het Klimpark in Uden en het Klim & Avonturenbos in Goirle. Er zijn verschillende routes met verschillende hoogtes waar je kunt klimmen tot wel 10 meter hoog. Natuurlijk ben je altijd gezekerd, zodat klimmen helemaal veilig is.

Voorafgaand aan het klimmen is er koffie, thee of fris met iets lekkers. Daarna krijg je een instructie en kun je met de groep gaan klimmen. De ouders kunnen gezellig kijken of samen praten op het terras – ook fijn!

• Wanneer: Zondag 19 september
  • Start activiteit: 10.00 uur in Veldhoven en Uden, 13.30 uur in Goirle
  • Duur activiteit: 3 uur
  • Voorwaarde: voor klimmen in Veldhoven moet je minimaal 130 cm groot zijn, in Goirle is het funklimmen vanaf 6 jaar, voor Uden geldt minimaal 8 jaar en 125 cm.
  • Vrijwilligers: er zijn genoeg vrijwilligers van de stichting aanwezig die ervaring hebben met dt1. Zij zullen voortdurend de kinderen in de gaten houden.

Meld je nu aan!

Er is een beperkt aan plaatsen, dus meld je snel aan. Nadere informatie volgt na aanmelding. Heb je vragen over deze activiteit? Stuur dan een mail naar activiteitenbrabantoost@stichtingkinderdiabetes.nl

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)