• Dit evenement is voorbij.

Wie gaat er mee naar Kanoa?

5 september 2020

We hebben een erg leuke activiteit voor jullie verzonnen op zaterdag 5 september bij KANOA (Locatie Haven de Piet, Muidenweg 225, tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden). De kinderen van 6 tot en met 12 jaar gaan kanovaren met het thema ‘Speurtocht naar de schat’, de kinderen van 13 jaar en ouder nemen deel aan de activiteit ‘van landrot tot waterrat’. Twee heel leuke activiteiten! Meld je zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier.

Speurtocht naar de schat, 09.30 – 11.30 uur

Tijdens deze activiteit varen alle kinderen in een kano en gaan op zoek naar de spoorloos verdwenen schat van de sluiswachter. Tijdens deze voor kinderen uitdagende tocht moeten er een viertal opdrachten opgelost worden om de schat te vinden.

Van landrot tot waterrat: 13.30 – 15.30 uur

De kinderen starten als landrot op het klim- en klauterparcours. Boven het water worden er zo veel mogelijk punten bij elkaar geklauterd. Hierna bouwen de kinderen als echte waterratten een heus vlot. Samen zetten ze koers naar de verschillende aanwijzingen op het water. Kortom, een activiteit voor klim-, klauter- en waterplezier.

Meld je aan vóór 21 augustus, vol is vol! Na het aanmelden ontvangt u per mail aanvullende informatie.

Heeft u vragen over deze activiteit, stuur dan even een mailtje.

Datum:
5 september 2020