Buddy’s

Op het moment dat de diagnose ‘diabetes type 1’ valt, is er bij de meeste ouders maar één ding duidelijk: er zijn vragen. Heel veel vragen. Met al vragen kun je natuurlijk terecht bij de diabetesverpleegkundige en bij de arts. Maar zoals bij zoveel doktersbezoeken: als je buiten staat besef je opeens dat je nóg meer vragen hebt!

Op een rustig moment nog eens verder praten over alle onzekerheden en bruikbare tips krijgen; het is net dat steuntje in de rug dat je zo goed kunt gebruiken. Die steun bieden we je graag via ons ‘buddy-netwerk’; ouders die precies weten waar jij het over hebt staan voor je klaar.