Stichting KinderDiabetes weer
aanwezig bij Concert At Sea

Stichting KinderDiabetes weer
aanwezig bij Concert At Sea

Concert At Sea 2022

De zomer staat weer voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: Concert At Sea! Ook dit jaar is Stichting Kinderdiabetes er weer bij. Dit jaar staan onder andere The Script, Chef Special, Ronnie Flex, Davina Michelle, Di-rect en natuurlijk Bløf op het podium. Samen met je vader, moeder, oudere broer of zus naar het festival? Dat kan!

Dit jaar iets anders dan de voorgaande jaren. Wij verloten dit jaar kaarten voor de vrijdag (1 juli) en kaarten voor de zaterdag (2 juli). Elke winnaar wint twee kaarten. Voor hem/haar zelf en voor zijn of haar ouder of verzorger. We hopen alle winnaars op het festival één keer te verzamelen voor een high five, maar ook om jullie te voorzien van enkele consumptiemunten! Ook is er vanuit ons een diabetesverpleegkundige aanwezig. Mocht er iets misgaan, ben je iets kwijt of heb je geen naaldjes meer? Dan kun je via ons je voorraadje weer aanvullen voor de rest van de dag. Verder ben je helemaal vrij om te gaan en staan waar je maar wilt en ben je verder helemaal zelf verantwoordelijk.

In het formulier hieronder geef je aan met wie en op welke dag je zou willen. Ook vragen we wat extra gegevens om er zeker van te zijn dat de kaarten naar de juiste personen gaan. Op 15 juni maken we de winnaars bekend via de e-mail.

Spelregels

  • Aanmelden voor de loting kan vanaf woensdag 1 juni om 12:00 uur
  • De aanmeldingen sluiten op zaterdag 11 juni om 23:59 uur
  • Je bent (een ouder/verzorger van) een kind met diabetes
  • Je wint twee kaarten voor de vrijdag of de zaterdag
  • Op 15 juni ontvangen de winnaars bericht per e-mail. Geen bericht ontvangen? Helaas, dan heb je geen kaarten gewonnen
  • De winnaars worden geselecteerd op basis van loting
  • Indien de inschrijving incorrect is of onvolledig, wordt je inschrijving ongeldig en loot je niet mee