Dolblij waren wij toen we het bericht mochten ontvangen van een gezin uit Nunspeet.
In 2017 werd er bij hun dochter diabetes geconstateerd. De impact van diabetes op het kind en gezin bleek niet onopgemerkt. Een goede collega, Diana Pap, besloot een actie op touw te zetten. Ze gaat op 15 juni 2019 de halve marathon van Zwolle lopen voor het goede doel: stichting Kinderdiabetes! De actie verspreidt zich als een olievlek. Steeds meer mensen dienen zich aan als donateur. Daarom is er ook een facebook pagaina opgericht: ‘Wij steunen stichting Kinderdiabetes! en een Facebook Evenement.
Wij zijn natuurlijk dolblij met dit soort initiatieven! Wilt u hen steunen? Een duimpje op hun fb pagina is leuk, een donatie nog leuker!