Familiedag SKD
Elk jaar weer een topdag voor kinderen met diabetes en hun gezin. Klokhuus, Berkenhof tropicalzoo, Monkey Townm noem maar op.
Een dag vol blije gezichten, spelende kinderen en tevreden ouders. Het delen van ervaringen,ontvangen van tips ,steun en een luisterend oor. Voor dit alles organiseren wij niet alleen een familiedag maar veel meer leuke activiteiten voor kinderen met diabetes. Hoe doen we dat? Dankzij bedrijven die deze uitjes sponsoren. Daar worden wij blij van, maar de kinderen des te meer!