IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook! Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van indoor karten of heb je het zelfs al een keer gedaan. Keihard over een circuit door de bochten scheuren. Voeg daar een ijsbaan aan toe, en je kunt ijskarten. En dat is nog zoveel leuker! Onder andere omdat je skills op het gebied van timing en techniek worden getest. Bij karten op ijs draait het niet om de snelste zijn, maar om je behendigheid.

Met de kinderen uit de regio Zuid-West gaan we in maart ijskarten in Rucphen. Houd onze agenda in de gaten. Zodra de datum bekend is ontvang je een uitnodiging. Heb je je nog niet eerder aangemeld voor een activiteit? Meld je dan snel aan!