• Stichting Kinderdiabetes organiseert van 28 mei - 1 juni 2018 het jaarlijkse kinderkamp dat geen enkel kind tussen de 8 en 12 jaar mis wil lopen! Een week lang met leeftijdsgenootjes op avontuur in het bijna altijd zonnige Zeeland. 

  Vijf hele dagen ben je samen met leeftijdsgenoten die ook diabetes hebben. Er is niemand die gek opkijkt als jij even je pomp checkt.

 • Het kamp wordt gehouden bij 'De Schouwsche Boer' in Burgh-Haamstede. Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken: de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland! Je logeert in het gebouw 'de boerin'. En de slaapzaal geeft natuurlijk genoeg mogelijkheden om er 's avonds ook nog even een dolle boel van te maken! En mocht je je nog afvragen wat het thema is, tijdens dit kamp...

 • Het thema van dit jaar is 'Het SKD Circus'. Alle circusartiesten zijn welkom. Van leeuwentemmers en paardentrainers tot clowntjes en acrobaten en alles wat daar tussen zit.

 • Ook voor ouders is dit kamp fijn!

  Ook voor jullie als ouders heeft een kamp grote voordelen!

  Wat dacht je van een week even geen zorgen rond de diabetes van je kind? 's Nachts slapen in plaats van prikken en bolussen terwijl je zeker weet dat jouw zoon of dochter in de betrouwbare handen is van gespecialiseerde begeleiders en medische staf.

  Loslaten met de hoofdletter L. 

  En na vijf dagen... 

 • Dan krijg jij je kind moe én vol zelfvertrouwen weer terug!

  Bij opgaven ontvang je een verklaring waarmee je vrij van school aan kunt vragen voor je zoon of dochter. 

  De kosten voor dit kamp zijn, door sponsoring, laag gehouden: € 160,-- per kind.

  Dit is inclusief voeding, activiteiten en verblijfskosten.

 • Meer info?

  Wil je eerst met onze diabetesverpleegkundige spreken, voor je je kind opgeeft voor dit kamp? Dat kan natuurlijk. 

  Stuur je vraag naar kamp@stichtingkinderdiabetes.nl en Ed Vader neemt contact met je op!