In het Omnium in Goes is van alles te beleven.
Met een subtropisch zwembad, een tropisch bos en diverse sportaccommodaties is Omnium een geweldig sport- en recreatiecomplex; samen sporten, zwemmen, op ontdekkingstocht tussen tropische planten en spelen.

In de maand oktober organiseren we voor de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar hier een geweldige activiteit.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van onze stichting en uitnodigingen voor activiteiten vooral niet missen?
Meld je dan snel aan!