De eerste activiteit van 2019 voor regio midden zit er al weer op!

Op 3 januari jl. brachten 20 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar een bezoek aan schaatsbaan De Vechtsebanen in Utrecht. Onder begeleiding op en naast het ijs van de activiteitencommissie en een kinderarts van Diabetes Centraal zijn er ‘s middags met veel plezier de nodige rondjes gedraaid op de schaatsbaan. Zowel op de grote 400 meter baan als op de kleinere binnenbaan. Voor elk niveau wat wils: zowel voor de meer ervaren schaatsers als voor een aantal kinderen voor wie het de eerste echte kennismaking was met schaatsen. En het mooie daarvan is dat je elkaar kunt helpen en ondersteunen!
Tussendoor was er gelegenheid om op adem te komen op bankjes op de tribune naast de baan. Samen even scannen of prikken, wat eten en drinken en weer verder.

Al met al een heel geslaagde opening van een nieuw jaar vol met leuke activiteiten!