Vlissingen steunt Stichting KinderDiabetes

Gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid in Vlissingen voor Stichting KinderDiabetes

Landelijk wordt in de maand november veel aandacht besteed aan diabetes. 14 november 2018 a.s. is het Wereld Diabetes Dag.
Daarom hebben Martine Rademaker (vrijwilliger Stichting KinderDiabetes) en Roxane van den Berg (ondernemer en eigenaar van Manhattan Vlissingen en Domburg) samen de Vlissingse novemberactie #Vlissingensteuntstichtingkinderdiabetes bedacht. Een initiatief waarbij Vlissingse ondernemers, sportverenigingen en basisscholen ieder op hun eigen manier de kans krijgen een steentje bij te dragen en hiermee, gedurende de hele maand november, Stichting KinderDiabetes te steunen. Een mooi voorbeeld van gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid!

Inmiddels hebben al vele Vlissingse ondernemers, scholen en sportverenigingen zich aangemeld. Ieder sponsort de actie op zijn eigen manier. Scholen organiseren bijvoorbeeld een flessenactie, of leerlingen verkopen producten met hun eigen kunstwerk erop gedrukt. Ondernemers kunnen een donatie doen, winkeliers en horecaondernemers zetten een spaarpotje bij de kassa. Er kunnen emballagebonnen gedoneerd worden. Of er wordt in natura gesponsord. Iedere deelnemer ontvangt een herkenbare poster en flyers, zodat gedurende de maand november goed en eenduidig zichtbaar is welke ondernemers er deelnemen.

Wil jij ook meedoen met jouw onderneming? Stuur dan een mail naar info@manhattan-domburg.nl

Spetterende Kick-off zaterdag 20 oktober a.s
De kick-off van de actie #Vlissingensteuntstichtingkinderdiabetes vindt plaats op zaterdag 20 oktober tijdens het Mode- en Lifestyle event in de St. Jacobskerk in Vlissingen. Om 13.15 uur zal Barry Rademaker, voorzitter van Stichting KinderDiabetes, de officiële aftrap doen. Dit voorafgegaan door een spectaculaire dansvoorstelling van Dansschool Sessadance. Om 15.00 uur volgt opnieuw een optreden van Sessadance, en zal de actie nogmaals toegelicht worden voor een ieder die het gemist heeft. Het Mode- en Lifestyle event is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur, toegang is gratis.

Lijkt het je leuk om een dergelijke actie in je eigen woonplaats op te starten? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contactadres

Federatie KinderDiabetes Nederland
Weeldeweg 30
4328 NC Burgh Haamstede
info@stichtingkinderdiabetes.nl

Diversen

Nieuwsalert SKD

KvK 74017721
RSIN 859745235
IBAN NL72RABO0148936245

Onze partners