Bekijk de activiteiten in Zeeland!

Ook in Zeeland worden regelmatig activiteiten georganiseerd! Ben je benieuwd wat er voor leuke activiteiten aankomen? Klik dan snel op de button hieronder en meld je aan!

Bekijk de activiteiten

We zijn altijd dichtbij!

Ouders, kinderen en jongeren ontmoeten in je eigen buurt; dáár gaat het ons om! We organiseren – grote – landelijke bijeenkomsten, kampen en gaan met elkaar naar evenementen. Maar onze kracht ligt juist in de ontmoetingen in de eigen regio.

De regionale groepen worden vanuit de landelijke organisatie ondersteund maar opereren wel helemaal zelfstandig.

Iedere groep heeft een eigen agenda en organiseert activiteiten in de buurt. Op deze manier leer je mensen kennen die jouw vragen herkennen én die je nog eens tegenkomt in de supermarkt. De lijnen zijn kort; we maken graag gebruik van de bestaande kanalen zoals WhatsApp en (besloten) groepen op Facebook.

Naar facebook

Contactadres