Afgelopen activiteiten Regio Zuid-West

Roofvogelshow | Woensdag 5 september

Een spannende roofvogelshow door vogeltrainer Ruben van Maaren
Op woensdag 5 september kun jij bij de roofvogelshow zijn van Ruben van Maaren. Hij is al ruim 15 jaar vogeltrainer en valkenier. Op die woensdag krijgen we een rondleiding langs zijn vogels. Daarna zal hij een roofvogel demonstratie geven! Na de show is er nog even ruimte en tijd om met een van de stoere vogels op de foto te gaan!

Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. We beginnen om 14:00 uur en we zijn om 16:30 uur klaar.

Contactadres

Stichting KinderDiabetes