Zomerkamp 2023

  • Het Zomerkamp is er voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die op de basischool zitten
  • Het Zomerkamp vindt plaats van 22 tot en met 26 mei
  • We vragen een bijdrage van €160,00 per deelnemer. Kun je deze kosten niet dragen? Dan hebben we een speciale regeling.
  • De week valt buiten de schoolvakantie, wij kunnen je helpen met een verlofbrief

 

Het is alweer bijna zover! Ook in 2023 gaan we weer op kamp en deze wordt extra feestelijk. Tijdens het kamp maak je nieuwe vrienden die ook diabetes hebben. En dat is fijn, want dan kijkt niemand raar op als je je pomp checkt of even moet spuiten. We gaan samen met 40 kinderen tussen de 8 en 12 jaar, een medische staf én een groep begeleiders (waarvan de meeste ook diabetes hebben) alleen maar leuke dingen doen! Sporten, spelletjes, knutselen en natuurlijk… een bonte avond! Het kamp wordt gehouden bij ‘De Stelhoeve’ in Wemeldinge. Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken: de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland!

Thema

Stel je eens voor: alle feestdagen van het hele jaar in 1 week gepropt… Dat kan! Van Kerst en Oud&Nieuw en tot aan het Suikerfeest, Pasen, Koningsdag en Halloween. Is het een feestdag? Dan gaan we het vieren! Dit jaar is het thema van ons zomerkamp: Feestdagen Festival! Als dat geen feest wordt, dan weten wij het ook niet meer!

 

Belangrijk voor de ouders

Een weekje geen zorgen rond de diabetes van je kind. ’s Nachts slapen in plaats van prikken en bolussen. Je kind overlaten aan gespecialiseerde begeleiders. Loslaten met de hoofdletter L. Na vijf dagen je kind moe én vol met zelfvertrouwen terugkrijgen.

De week valt inderdaad niet in de mei-vakantie. Je kunt voor deze week op school “bijzonder verlof” aanvragen. Wij kunnen je daarbij helpen. Voor deelname aan het kamp vragen we een bijdrage van €160,00. Deze betaling moet direct worden voldaan bij de inschrijving. Er zijn enkele verzekeraars die (een gedeelte) van
deze kosten willen dekken. Hiervoor moet je informeren bij je verzekeraar.

Ook stellen wij enkele plaatsen beschikbaar voor ouders van kinderen die deze kosten niet goed kunnen dragen. Voor deze aanmeldingen word je gevraagd een borg te betalen. Deze borg van €25,00 krijg je terug wanneer je kind op het zomerkamp aankomt. Ook vragen we later nog om bewijs aan te leveren zodat we er zeker van zijn dat deze plekken naar de juiste kinderen gaan. Houd hier rekening mee tijdens de aanmelding.

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden

1. Vanaf 15 maart kon je je op deze pagina hieronder voor-inschrijven voor het kamp.
De inschrijvingen sluiten op 22 maart.

2. In het weekend van 25 maart sturen we een mail naar alle inschrijvingen met goed, of slecht nieuws.

3. Goed nieuws? Gefelicteerd! In de mail vind je een betaal link die 5 dagen geldig is. Heb je niet betaald binnen de 5 dagen, dan komt je inschrijving te vervallen en geven we je plekje aan een andere deelnemer. De kosten voor een normale deelname bedraagt €160,- euro. Kun je dit niet betalen? Meld je dan aan voor ‘Zomerkamp met Korting’, of mail naar: kamp@stichtingkinderdiabetes.nl

4. In de mail vind je ook de deadline voor het aanleveren van de aanvullende gegevens.

Onze mailtjes komen soms in de spambox terecht. Hou die dus ook in de gaten, want je weet nu dat je een mail kan ontvangen.