Zomerkamp 2022

Na twee jaar wachten, is het dan eindelijk weer zo ver. Het zomerkamp van Stichting KinderDiabetes! Van 9 tot en met 13 mei gaan we er weer een onvergetelijke editie van maken. Dit wordt alweer de tiende editie van het zomerkamp en daarom hebben we dit jaar als thema: tijdreizen. Zo reizen we terug in de tijd om de gemiste kampen van de afgelopen twee jaar in te halen en kunnen alle thema’s nog een keer passeren. Van sprookjes tot safari en van cowboys tot aan het circus.

Tijdens het kamp maak je nieuwe vrienden die ook diabetes hebben. En dat is fijn, want dan kijkt niemand raar op als je je pomp checkt of even moet spuiten. We gaan samen met 40 kinderen tussen de 8 en 12 jaar, een medische staf én een groep begeleiders (waarvan de meeste ook diabetes hebben) alleen maar leuke dingen doen! Sporten, spelletjes, knutselen en natuurlijk… een bonte avond! Het kamp wordt gehouden bij ‘De Stelhoeve’ in Wemeldinge. Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken: de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland!

 

Belangrijk voor de ouders

Een weekje geen zorgen rond de diabetes van je kind. ’s Nachts slapen in plaats van prikken en bolussen. Je kind overlaten aan gespecialiseerde begeleiders. Loslaten met de hoofdletter L. Na vijf dagen je kind moe én vol met zelfvertrouwen terugkrijgen.

De week valt inderdaad niet in de mei-vakantie. Je kunt voor deze week op school “bijzonder verlof” aanvragen. Wij kunnen je daarbij helpen. Voor deelname aan het kamp vragen we een bijdrage van €160,00. Deze betaling moet direct worden voldaan bij de inschrijving. Er zijn enkele verzekeraars die (een gedeelte) van deze kosten willen dekken. Hiervoor moet je informeren bij je verzekeraar.

Ook stellen wij enkele plaatsen beschikbaar voor ouders van kinderen die deze kosten niet goed kunnen dragen. Voor deze aanmeldingen word je gevraagd een borg te betalen. Deze borg van €25,00 krijg je terug wanneer je kind op het zomerkamp aankomt. Ook vragen we later nog om bewijs aan te leveren zodat we er zeker van zijn dat deze plekken naar de juiste kinderen gaan. Houd hier rekening mee tijdens de aanmelding.

Aanmelden voor het kamp gaat wie het eerste komt mag als eerste mee. Wanneer de kamp inschrijvingen vol zitten, starten we met een reservelijst. Wanneer je te laat bent met het aanmelden, kom je op de reservelijst. Mocht een andere deelnemer zijn of haar inschrijving annuleren, dan nemen we contact met je op. Ook de reservelijst kan vol raken.

Alles op een rijtje:

  • Het Zomerkamp is er voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud
  • Het Zomerkamp vindt plaats van 9 tot en met 13 mei
  • We vragen een bijdrage van €160,00
  • De week valt buiten de schoolvakantie, wij kunnen je helpen met een verlofbrief

 Aanmelden is niet meer mogelijk

Zomerkamp met korting

  • De deelnamekosten zijn door jou niet goed te dragen
  • Je betaalt €25,00 borg, via iDeal te voldoen
  • Let op: we vragen extra documentatie over jouw financiële status voor deze aanmelding

Zomerkamp normaal tarief

  • De deelnamekosten €160,00 dien je via iDeal te voldoen
  • Informeer zelf bij je verzekeraar of zij deze kosten gaan vergoeden