Flash Back schenkt Stichting KinderDiabetes 8200 Euro

Dit bericht is gepubliceerd op 18 november 2023

Voorzitter Barry Rademaker keek verrast op toen hij zag welk bedrag Vocal Band Flash Back voor “zijn” Stichting Kinderdiabetes (SKD) bijeen had gebracht. ,,Ik krijg wel vaker cheques overhandigd, maar niet vaak met zo’n hoog bedrag’’, zei hij.

De voorzitter van SKD kreeg de symbolische cheque van 8200 euro zaterdagavond 7 oktober uit handen van de voorzitter van Flash Back, Peter Beije. De korte plechtigheid had plaats aan het eind van de pauze van de theatershow “Back on Stage Part Two”, die voor een goed gevulde zaal van het Scheldetheater in Terneuzen werd opgevoerd.

Het geld voor de vrijwilligersorganisatie kon tot het forse bedrag komen door de kosten van de theatershow af te trekken van wat kaartverkoop en sponsorbijdragen hadden opgeleverd. De meeste sponsoring zat al jaren in de pot bij Flash Back. Optredens ten behoeve van de SKD werden door corona steeds uitgesteld. Het theaterprogramma dat in 2019 klaar was voor uitvoering (“Guilty Pleasures”) werd uiteindelijk ingewisseld voor een nieuwe productie. Afgaand op de reacties van het publiek in het Scheldetheater was de uitvoering erg succesvol. Daar kijken we als koor trots op terug. De samenwerking met Sledgehammer, de band die met ons op het podium stond, en de bijdragen van de akoestische gitaristen Matthias en Nathalie vervullen ons met grote dankbaarheid. En natuurlijk danken wij onze onvolprezen dirigent, Joke Kempeneers, zonder wie dit theaterprogramma niet tot stand was gekomen.

Het volgende hoogtepunt voor Flash Back valt in 2024. Dan bestaat het popkoor twintig jaar. Hoe dat zal worden gevierd is nog helemaal open.

Andere berichten

Familiedag Brabant-Oost was top!

Familiedag Brabant-Oost was top!

Op zondag 25 september organiseerde de regio Brabant-Oost weer een familiedag. Maar liefst 240 ouders en kinderen kwamen naar De Reuselhoeve in Moergestel om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan het gevarieerde programma. Na een zaterdag vol regen was het zondag...

Kom je ook naar Hof Poppendamme?

Kom je ook naar Hof Poppendamme?

Op 5 november organiseren we een superleuke activiteit voor 2 leeftijdsgroepenuters kunnen lekker spelen onder begeleiding van éen ouder. Leeftijd: 2 t/m 5 jaar. Voor de deelnemende ouders reserveren we een tafel om met elkaar in contact te komen. Voor de kinderen in...