De

onlineĀ

te bekijken

Documentaire Suikerlijers nu online

Suikerlijers nu online voor iedereen

Sinds de documentaire Suikerlijers in Vlissingen in premiere ging, alweer in maart 2016, is de film in heel wat zalen en bioscopen te bewonderen geweest.

We zijn ongelooflijk blij dat we deze film van regisseur Charlotte Hoogakker vrij mogen vertonen. Wil je reageren op de film, dat kan als je de film rechtstreeks op YouTube bekijkt.

Over Suikerlijers

In DIactueel nr. 1 van 2017 stond een uitvoerig artikel over de documentaire. Je leest waar de documentaire over gaat, hoe de film is gemaakt en wat de kijkers ervan vonden, Klik op een afbeelding om het te lezen op je scherm. Lastig te lezen? Dan kun je het ook downloaden. Veel makkelijker!

Suikerlijers op Facebook

Over de premiere

Tijdens en na de premiere van Suikerlijers in Vlissingen, maakte Hart van Nederland deze reportage

Contactadres