Tijdens het Zomerkamp dat van 3 t/m 7 juni plaatsvond in Wemeldinge (Zeeland), kwam Paskal Jakobsen, de zanger van Bløf, ervaren hoe fijn het voor de kinderen is om even “gewoon onder elkaar” te kunnen zijn. En natuurlijk kwam de gitaar nog te voorschijn om samen liedjes te zingen.

Daags erna vertelde Paskal aan Omroep Zeeland zó helder, zó mooi en zó duidelijk wat het betekent, als jij of je kind de diagnose diabetes Type 1 te horen krijgt van de arts. Paskal maakt van heel dichtbij mee waar het gezin van zijn zwager en vriend dagelijks mee te maken krijgt.

Sinds 2017 is Paskal de ambassadeur van Stichting KinderDiabetes. Een kort interview in DIactueel nr.1 van 2017 (Download)