Aankomende Evenementen

De Stelhoeve, Stelhoekweg 3
Wemeldinge, Zeeland 4424 NN Nederland
€ 160,00

Infopagina Volg https://stichtingkinderdiabetes.nl/zomerkamp/ voor updates, foto's en zo meer. Voor wie? 40 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar (basisschool leeftijd) Kosten? €160,00 all-in Begeleiding 2 kinderartsen, 6 diabetesverpleegkundigen, 1 diëtiste, 7 jongeren/jong volwassenen (met of zonder diabetes) Inschrijving De inschrijving is gesloten. Volgend jaar hopen we je weer terug te zien!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen