• Dit evenement is voorbij.

Klimbos

22 juni 2019 van 09:00 tot en met 13:30

Ben jij avontuurlijk ingesteld en klaar voor een ochtend vol actie en plezier?

Op zaterdag 22 juni gaan we met SKD midden naar het klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche*.

In het bos, tussen de bomen, is een touwbanen parcours gebouwd. Je legt het parcours in de lucht af terwijl je veilig gezekerd bent in een klimgordel. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt het parcours zelf af tussen de bomen.

Om mee te kunnen geldt een leeftijd van 7+ en een minimum reikhoogte van 1.30 meter.

Programma:
09:00 – 09:15                Inloop
09:15 – 09:45                Welkom, kennismaking, groepsindeling
09:45 – 10:00                Ontvangst door klimbos
10:00 – 13:30                Instructie & klimmen

Wij zorgen voor eten & drinken!

Het klimbos heeft verschillende routes:
Oranje (junior) 4 routes        reikhoogte 1.30m, tot 12 jaar toezicht van een volwassene
Groen/blauw                        reikhoogte 1.60m, tot 12 jaar toezicht van een volwassene
Rood/zwart/bruin/grijs     reikhoogte 1.60m, tot 12 jaar mee klimmende volwassene

Trek geschikte kleding en stevige schoenen aan. En doe lang haar in een staart.

Er zal voldoende begeleiding aanwezig zijn, waaronder een diabetes verpleegkundige.
Ouders kunnen gratis mee naar binnen als zij willen, maar helaas niet mee klimmen.

We hebben beperkt plek. Aarzel dus niet te lang en MELD JE HIER AAN! (VOL=VOL)
Aanmelden kan tot en met 4 juni 2019.
UPDATE: De activiteit zit vol nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst!

*deelname is op eigen risico

Disclaimer
Bij niet opdagen of afmeldingen minder dan 24 uur van tevoren zijn wij helaas genoodzaakt om gemaakte kosten in rekening te brengen zodat we activiteiten als deze gratis kunnen blijven aanbieden.

Datum:
22 juni 2019