• Dit event is voorbij.

Suikerlijers online in première

14 november 2018 van 13:00 tot en met 14:30

De documentaire Suikerlijers van regisseur Charlotte Hoogakker is sinds eind 2016 al in verschillende zalen te zien geweest. En vele honderden kinderen, jongeren en hun ouders hebben die kans niet laten schieten.

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 14 november 2018, op Wereld Diabetesdag, de film aan iedereen mogen laten zien. Vanaf 13:00 kun je hier op de site de première meemaken. Bovendien zijn Charlotte en een aantal meiden uit de film, aanwezig om met jou in chat te gaan.

Ga naar de speciale Suikerlijers pagina om er meer over te weten te komen!

Datum:
14 november 2018