Home Events Midden Weet jij alle puzzles op te lossen?

Weet jij alle puzzles op te lossen?

Regio Midden organiseert een activiteit in de X-cubes bij Play-In. De X-Cube is een soort Escaperoom, maar dan niet zoals je het kent van de sleutels, slotjes en fysieke puzzels. De X-Cube is een ruimte vol met schermen waar je samen met jouw team de oplossingen moet invullen op het grote touchscreen of via de controllers die je kunt vinden in de ruimte. Via beeld en geluid krijg je ook de opdrachten en de hints wanneer nodig.

Wat staat je te wachten?

Wat: Escaperoom
Wanneer: 30 juni
Tijd: Van 10:30 – tot 12:15
Waar: Play-In (The Wall), Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht
Wie: Deelnemers tussen de 8 en 18 jaar oud

Murder at the Mansion

Beleef het meeslepende mysterie in ‘Murder at the Mansion’. Ontdek wie de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers heeft vermoord in zijn oude landhuis. Werk samen om alle verbanden te leggen en beleef samen de ontknoping in deze ‘Murder Mystery.’

Spytraining

Jouw team wordt in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken?

Ontmoet andere jongeren met diabetes

Dit is niet zomaar een escape room-uitje. Het is een kans om gelijkgestemden te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en samen het avontuur aan te gaan. Leer van elkaars ervaringen en bouw langdurige connecties terwijl je de uitdagingen van de escaperoom overwint.

Voor de ouders

Terwijl de jongeren bezig zijn met hun avontuur, nodigen we ouders uit om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie. Of, als winkelen meer jouw ding is, verken dan het nabijgelegen winkelcentrum The Wall.

Meld je nu aan!

Mis deze unieke kans niet om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en de grenzen te verleggen in onze speciale escaperoom-ervaring. Schrijf je vandaag nog in!

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Als er foto's op social media worden geplaatst waar ik op sta(Vereist)

Datum

30 juni 2024

Tijd

10:30 - 12:15

Locatie

Play-In (The Wall) Utrecht
Hertogswetering 173, 3543AS Utrecht
Regio