Familiedag Rotterdam

Dit bericht is gepubliceerd op 10 september 2022

Wat zijn wij blij dat u enthousiast bent over de familiedag in Rotterdam.

Helaas zitten wij al vol. Dat is heel snel gegaan, omdat de zorgcentra in Rotterdam en omgeving hun patiënten hierover hebben geïnformeerd. Omdat wij al heel snel vol zaten, hebben we ook geen aanmeldlink op de site geplaatst.

Omdat wij net startende zijn en als team enthousiaste vrijwilligers nog erg klein zijn, moesten we het aantal bezoekers beperken.

Wij willen graag meer kinderen en ouders blij maken. Wellicht kunt u ons team komen versterken?

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te denken over een activiteit en te organiseren? Of wil je anderszins je steentje bijdragen?

Wellicht kunnen wij samen volgend jaar meer ouders en kinderen verwelkomen op onze jaarlijkse familiedag!

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Rotterdam
bestuurrotterdam@stichtingkinderdiabetes.nl

Andere berichten

Flash Back schenkt Stichting KinderDiabetes 8200 Euro

Flash Back schenkt Stichting KinderDiabetes 8200 Euro

Voorzitter Barry Rademaker keek verrast op toen hij zag welk bedrag Vocal Band Flash Back voor “zijn” Stichting Kinderdiabetes (SKD) bijeen had gebracht. ,,Ik krijg wel vaker cheques overhandigd, maar niet vaak met zo’n hoog bedrag’’, zei hij. De voorzitter van SKD...

Familiedag Brabant-Oost was top!

Familiedag Brabant-Oost was top!

Op zondag 25 september organiseerde de regio Brabant-Oost weer een familiedag. Maar liefst 240 ouders en kinderen kwamen naar De Reuselhoeve in Moergestel om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan het gevarieerde programma. Na een zaterdag vol regen was het zondag...