Paaseierenactie Lionsclub Middelburg groot succes

Dit bericht is gepubliceerd op 10 augustus 2022

Het ‘ei team’ van Lions Club Middelburg heeft met de verkoop van paaseitjes een waanzinnig mooi bedrag opgehaald! Ruim 20 mensen hebben zich tijdens de paasdagen ingezet om maar liefst 900 kilo paaseitjes te verkopen in de regio Middelburg. Daarnaast is de Lions Club Middelburg actief bezig geweest met bewustwording van de impact van diabetes type 1.

Chocolade en diabetes bleek een perfecte inleiding om het gesprek te starten want er is nog te vaak de aanname dat suiker niet samen gaat met diabetes type 1, wat natuurlijk onzin is.

Afgelopen week hebben we de cheque in ontvangst mogen nemen. Dit bedrag zullen we de aankomende periode gebruiken om diverse activiteiten in verschillende leeftijdsgroepen te organiseren.

Namens Stichting KinderDiabetes willen we de Lions Club Middelburg heel hartelijk danken voor dit fantastische bedrag!

LEES OVER DE ACTIE

Andere berichten

Flash Back schenkt Stichting KinderDiabetes 8200 Euro

Flash Back schenkt Stichting KinderDiabetes 8200 Euro

Voorzitter Barry Rademaker keek verrast op toen hij zag welk bedrag Vocal Band Flash Back voor “zijn” Stichting Kinderdiabetes (SKD) bijeen had gebracht. ,,Ik krijg wel vaker cheques overhandigd, maar niet vaak met zo’n hoog bedrag’’, zei hij. De voorzitter van SKD...

Familiedag Brabant-Oost was top!

Familiedag Brabant-Oost was top!

Op zondag 25 september organiseerde de regio Brabant-Oost weer een familiedag. Maar liefst 240 ouders en kinderen kwamen naar De Reuselhoeve in Moergestel om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan het gevarieerde programma. Na een zaterdag vol regen was het zondag...