Inschrijven Suikerlijers

suikerlijers, mediq

Suikerlijers, de documentaire
In samenwerking met Mediq heeft Stichting KinderDiabetes de documentaire ‘Suikerlijers’ door programmamaker en regisseur Charlotte Hoogakker kunnen maken. Een documentaire waar het leven van jongeren met diabetes type 1 centraal staat.

Na een succesvolle toer langs diverse filmzalen biedt Mediq nu de mogelijkheid aan poliklinieken waar jongeren behandeld en begeleid worden deze documentaire te tonen.

4 oktober 2018 Theater De Beun | Heiloo
4 oktober ben je van harte welkom om de documentaire Suikerlijers te komen kijken. Daarnaast vertelt puber-expert Marina van der Wal je meer over pubers.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen SKD, Kinderdiabetes Netwerk Noord-Holland en Mediq.

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De toegang voor deze bijeenkomst is vrij, opgeven is wel gewenst en doe je via onderstaande button!

Ik kom!

6 september 2018 Ommelander Ziekenhuis Groningen
6 september ben je van harte welkom om de documentaire Suikerlijers te komen kijken in het restaurant van de nieuwe locatie van Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda!

Daarnaast vertelt puber-expert Marina van der Wal je meer over pubers.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Ommelander Ziekenhuis Groningen en Mediq.

21 februari 2018 MC Leeuwarden
21 februari ben je van harte welkom bij het MCL om de documentaire Suikerlijers te komen bekijken. Daarnaast vertelt puber-expert Marina van der Wal je meer over pubers.

De toegang voor deze bijeenkomst is vrij, opgeven is wel gewenst en dat doe je via de onderstaande button!