Twan haalt 350 euro op voor SKD Midden

Door Cora Heesakkers

24 december 2018

Twan Vermeer zit in klas 1 van het Pantarijn in Kesteren. Elk jaar organiseert zijn school een filmavond waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Dit doel wordt gekozen door de leerlingen zelf. Iedere leerling mag zijn of haar doel opgeven en hier wordt een keuze uit gemaakt.

Twan, die zelf type 1 diabetes heeft, twijfelde geen moment. Hij wist wel wat dit goede doel moest gaan worden. Stichting Kinderdiabetes Midden! Twan heeft zelf ervaren hoe fijn het kan zijn om andere kinderen te ontmoeten die hetzelfde meemaken als hij, wat voor hem reden was om SKD op te geven als zijn goede doel. De organisatie van de filmavond hoefde gelukkig niet lang na te denken. Ze kozen voor het goede doel van Twan!

Op de filmavond is 350 euro ingezameld voor SKD Midden. Wat een fantastisch bedrag!
Met dit geld kunnen we weer een leuke activiteit organiseren voor kinderen met diabetes.

Regio Midden moet nog groeien, dus deze actie van Twan is meer dan welkom. Misschien motiveert Twan zijn actie jou ook om iets op te zetten?

Bedankt Twan!

#NietAlleen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer berichten

Ga mee klimmen in het Klimbos Gooi-Eemland

Op zondag 29 mei gaan we lekker de bomen in bij klimpark Gooi-Eemland in Lage Vuursche. Ze hebben verschillende parcours van verschillende niveaus. Dus je kunt het zo spannend maken als je zelf wil. We vragen de ouders op de locatie te blijven en naast het aanmoedigen...

Familiedag SKD Regio Midden een groot succes!

Op zaterdag 21 september vond bij fort 'Lunet aan de snel' bij Schalkwijk de 2e familiedag van SKD Midden plaats. Met springkussens, kanovaren, een gamehoek, een échte popcornkraam, schminken, kookworkshops, rondleidingen op fort Honswijk en afsluitend nog een groot...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.